Sponsors

Onze competitie kan niet bestaan zonder sponsors. De meeste teams worden dan ook gesponsord door bedrijven uit de regio. Dit in de vorm van de tenues. Deze teamsponsors staan afzonderlijk vermeld bij elk team. De sponsors van de competitie staan hier vermeld. Neem eens een kijkje op de websites van deze sponsors, want zonder hen zouden we niet kunnen bestaan.


Coop Schouten

Coop Schouten is de enige supermarkt in Uddel. Dit maakt deze supermarkt tot de dorpssupermarkt. 

Met een verse, eigen bakker, een slijterij en een PostNL servicepunt is deze winkel van alle gemakken voorzien.

Tevens is de Coop sponsor van het digitale scorebord in De Schier. 

 

www.coop.nl/uddelschouten


ESBE Sportprijzen

ESBE Sportprijzen is al 35 jaar de specialist op alles wat betrekking heeft op het gebied van sportprijzen, relatiegeschenken en graveerwerk. ESBE Sportprijzen is gevestigd in Ermelo.

 

www.esbesportprijzen.nl


Autobedrijf Versteeg

Autobedrijf Versteeg is het autobedrijf voor Uddel en omgeving. Op het gebied van onderhoud is men aangesloten bij AutoCrew. Hierdoor kan men voor al het onderhoud bij Versteeg terecht. Ook is autobedrijf Versteeg aangesloten bij BOVAG die garantie biedt bij aanschaf van een nieuwe auto of op onderhoud.

 

www.garageuddel.nl


Accres

Accres is uw zakelijke partner in maatschappelijk vastgoed en recreatieve voorzieningen. Accres beheert diverse sporthallen(waaronder De Schier), wijkcentra en kinderboerderijen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.

 

www.accres.nl


Slagerij Boeve

Slagerij Boeve is een veelzijdige slagerij. Voor buffetten, catering en barbecues bent u hier aan het juiste adres. Ook uiteraard voor de gewone dagelijkse boodschappen voorziet Slagerij Boeve in Uddel en omstreken. 

 

www.slagerijboeve.nl