Sponsors

Onze competitie kan niet bestaan zonder sponsors. De meeste teams worden dan ook gesponsord door bedrijven uit de regio. Dit in de vorm van de tenues. Als dank voor dit mooie gebaar, staan de namen hieronder vermeld met de bijbehorende website. Neem eens een kijkje op de websites van deze sponsors, want zonder hen zouden we niet kunnen bestaan.


Aucta

Aucta is een relatief nieuw bedrijf die advies geeft aan MKB'ers en ook accountancy aanbiedt. Voor zaken als strategie, herstructurering, overname, financiering en dergelijke bent u bij Aucta aan het juiste adres. Kijk op hun site voor de diensten die aangeboden worden. Aucta is gevestigd in Uddel.

 

www.aucta.nl


Fierets visgroothandel

Visgroothandel Fieret is een groothandel die 3 maal per week verse vis levert aan de horeca, viswinkels en marktverkopers. Fieret is gevestigd in Voorthuizen.

 

www.visgroothandelfieret.nl


Warmtestore

Warmtestore is de online haardenexpert van Nederland met een eigen showroom in Kampen. Met de scherpste prijs en de beste aanbiedingen weten steeds meer consumenten de weg naar Warmtestore in Kampen te vinden.

 

www.warmtestore.nl


Otte Vastgoed Advies

Dit is een bedrijf dat advies omtrent zaken als vastgoed aanbiedt. Maar ook voor bouwmanagement is dit het geschikte bedrijf. Otto Vastgoed is gevestigd in Leusden.

 

www.ottevastgoedadvies.nl


Coop Schouten

Coop Schouten is de enige supermarkt in Uddel. Dit maakt deze supermarkt tot de dorpssupermarkt. 

Met een verse, eigen bakker, een slijterij en een PostNL servicepunt is deze winkel van alle gemakken voorzien.

Tevens is de Coop sponsor van het digitale scorebord in De Schier. 

 

www.supermarktschouten.nl


Forza fietsen

Forza is dé specialist op het gebied van elektrische fietsen. Een kleinschalig familiebedrijf waar vakmanschap bovenaan staat. Forza fietsen is gevestigd in Nunspeet en is landelijk actief.

 

www.forzafietsen.nl


ESBE Sportprijzen

ESBE Sportprijzen is al 35 jaar de specialist op alles wat betrekking heeft op het gebied van sportprijzen, relatiegeschenken en graveerwerk. ESBE Sportprijzen is gevestigd in Ermelo.

 

www.esbesportprijzen.nl


Bakkerij Schouten

Bakkerij Schouten is onderdeel van de al eerder genoemde Coop Schouten. Deze bakkerij bevindt zich achter de Coop in Uddel. Het brood en banket is verkrijgbaar in de Coop.

 

www.bakkerijschouten.nl


Autobedrijf Versteeg

Autobedrijf Versteeg is het autobedrijf voor Uddel en omgeving. Op het gebied van onderhoud is men aangesloten bij AutoCrew. Hierdoor kan men voor al het onderhoud bij Versteeg terecht. Ook is autobedrijf Versteeg aangesloten bij BOVAG die garantie biedt bij aanschaf van een nieuwe auto of op onderhoud.

 

www.garageuddel.nl


Accres

Accres is uw zakelijke partner in maatschappelijk vastgoed en recreatieve voorzieningen. Accres beheert diverse sporthallen(waaronder De Schier), wijkcentra en kinderboerderijen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.

 

www.accres.nl